Ministrja Koçiu nga Vlora: Nuk ka asnjë justifikim për dhunën ndaj gruas. Nuk kishte dje, nuk ka sot dhe nuk do të ketë kurrë

“Nuk ka asnjë justifikim për dhunën ndaj gruas. Nuk kishte dje, nuk ka sot dhe nuk do të ketë kurrë.” Ishte ky mesazhi që Ministrja Koçiu përcolli sot nga Vlora në aktivitetin e organizuar në kuadër t...
Ministrja Koçiu nga Vlora: Nuk ka asnjë justifikim për dhunën ndaj gruas. Nuk kishte dje, nuk ka sot dhe nuk do të ketë kurrë
Foto: Ministrja Koçiu nga Vlora: Nuk ka asnjë justifikim për dhunën ndaj gruas. Nuk kishte dje, nuk ka sot dhe nuk do të ketë kurrë

“Nuk ka asnjë justifikim për dhunën ndaj gruas. Nuk kishte dje, nuk ka sot dhe nuk do të ketë kurrë.”

Ishte ky mesazhi që Ministrja Koçiu përcolli sot nga Vlora në aktivitetin e organizuar në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës ndaj grave.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, qeveria shqiptare dhe të gjithë aktorët bashkë do të vijojmë të bëjmë akoma më shumë për të mbështetur dhe forcuar rolin e gruas në shoqëri.

Me buxhetin e vitit 2024, MSHMS do të vijojë të investojë në mbështetje të programeve të mbrojtjes sociale.