Microsoft në bisedime për të blerë TikTok

(Reuters) – Microsoft Corp është në bisedime për të blerë TikTok në pronësi të ByteDance, përkohësisht kompani kineze, njoftoi të premten, Neë York Times, duke cituar një burim.

Diskutimet midis Microsoft dhe TikTok u raportuan për herë të parë, të Premten nga FOX Business.

Por një gjë e tillë pritet të bllokohet nga Presidenti Trump. Lufta mes Amerikës dhe Kinës për të zotëruar supermacinë ekonomike, vijon.