Microsoft hedh në treg katër kompjuterë Surface dhe një telefon të ri të palosshëm

Microsoft njoftoi pesë produkte të reja Surface të Mërkurën, duke përfshirë një laptop, tre tableta dhe një telefon të ri të palosshëm.

Microsoft nuk fiton shumë para nga hardueri. Vetëm 4% e të ardhurave të kompanisë në tremujorin e dytë erdhën nga pajisjet. Tregu global i kompjuterëve drejtohet nga Lenovo, HP , Dell dhe Apple , sipas vlerësimeve të Gartner .

Ndërsa këto përmirësime mund të ndihmojnë në ruajtjen e rritjes së të ardhurave të Surface, ka më shumë të ngjarë që ata të promovojnë sistemin operativ Windows 11 dhe aplikacionet e produktivitetit të Office, të dyja këto janë pjesë më domethënëse të biznesit të Microsoft dhe frymëzojnë punën e krijuesve të tjerë të pajisjeve.

Windows 11 do të dalë më 5 tetor dhe kompjuterat dhe telefonat e rinj të njoftuar nga Microsoft do të lansohen në të njëjtën kohë. Para-porositë fillojnë të Mërkurën në tregjet e zgjedhura. Kjo do të thotë që pajisjet do të lansohen pas nxitimit të blerjeve në shkollë, por do të vijnë në kohë për pushimet.

Studio Surface Laptop

Surface Laptop Studio e Microsoft ka një ekran që mund ta anoni lehtë.

Surface Pro 8

Surface Pro 8 i Microsoft ka një tabaka të re për të ruajtur dhe ngarkuar në mënyrë të sigurt Surface Slim Pen 2 të ri.

Telefoni Surface Duo 2

Surface Duo 2 i Microsoft ka një aparat fotografik me tre lente.

Surface Go 3

Surface Go 3 i Microsoft

Sipërfaqja Pro X

Microsoft Surface Pro X.