Messi, Mbappe dhe Neymar/ Champions League sjell për herë të parë së bashku treshen magjike të PSG

Momenti që po prisnin tifozët e Parisit, por edhe të gjithë tifozët e futbollit të botës, ka ardhur. Lionel Messi , Neymar dhe Killian MbapPe do të jenë së bashku në fushë për herë të parë.

“Jan Braindel” do të ketë nderin të presë njëkohësisht treshen magjike të parizianëve, me lojtarët e Bruges.