Mesazhi i Bashës pas ceremonisë për 33-vjetorin e themelimit të PD-së: Shqipëria do të bëhet

Partia Demokratike ka përkujtuar, të këtë të hënë të 11 dhjetorit, përmes një ceremonie në pallatin e Kongreseve, 33 vjetorin e themelimit të saj. Kreu i PD-së, Lulzim Basha përmes një postimi në Face...
Mesazhi i Bashës pas ceremonisë për 33-vjetorin e themelimit të PD-së: Shqipëria do të bëhet
Foto: Mesazhi i Bashës pas ceremonisë për 33-vjetorin e themelimit të PD-së: Shqipëria do të bëhet

Partia Demokratike ka përkujtuar, të këtë të hënë të 11 dhjetorit, përmes një ceremonie në pallatin e Kongreseve, 33 vjetorin e themelimit të saj.

Kreu i PD-së, Lulzim Basha përmes një postimi në Facebook, shkruan se me demokratët do të hapë një faqe të re për Shqipërinë dhe shqiptarët.

“Së bashku me këta demokratë të jashtëzakonshëm ne do të hapim një faqe të re për Shqipërinë dhe për shqiptarët!
SEPSE SHQIPËRIA DO TË BËHET!:, shkruan Basha.