Merr flakë automjeti ku ndodheshin Ermal Mamaqi, Inva Mula e personazhe të tjerë, ja gjendja e tyre

Disa personazheve të njohur shqiptar u ka nodhur një incident rrugës për në Tropojë.

Makina me të cilën udhëtonin aktori Ermal Mamaqi, sopranoja Inva Mula dhe bashkëshorti i saj profesori Hetem Ramadani, shkrimtarja Mirela Sula etj, ka shpërthyer në flakë rrugës për në Tropojë, aty për ku dhe ishin nisur artistët.

Menjëherë ata kanë dalë nga makina të traumatizuar, ndërsa falenderojnë sopranon Inva Mula që i ka nxitur të dalin nga makina pak para se ajo të shpërthente në flakë.

APEL.MEDIA