Mënyra se si ju i kryqëzoni gishtat tregon shumë për personalitetin tuaj

Studimi i kryer nga Nobel Roger Ëolcott Sperry vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë: e majta dhe e djathta dhe sjellja e një personi mund të varet nga cila pjesë është më aktive. Për këtë arsye...
Mënyra se si ju i kryqëzoni gishtat tregon shumë për personalitetin tuaj
Foto: Mënyra se si ju i kryqëzoni gishtat tregon shumë për personalitetin tuaj

Studimi i kryer nga Nobel Roger Ëolcott Sperry vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë: e majta dhe e djathta dhe sjellja e një personi mund të varet nga cila pjesë është më aktive. Për këtë arsye ekspertët besojnë se mënyra se si ju kryqëzoni gishtat e të dyja duart tuaja thotë shumë për personin që jeni.

 

Gishti i madh majtas në majë

Nëse kjo është mënyra që i kapni duart, atëherë ka shumë të ngjarë të jeni person praktik. Ju jeni dikush që kurrë nuk merr vendime në valën e momentit . Para se të arrini në një përfundim, ju peshoni të mirat dhe të këqijat. Gjithashtu shumë e vështirë të të mashtrosh. Ju keni një cilësi të lindur për të parë gënjeshtrat e njerëzve të tjerë.

Për këto arsye, ju vlerësoheni shumë nga miqtë dhe anëtarët e familjes tuaj, të cilët shpesh vijnë tek ju për të kërkuar këshilla.Ju këshilloni me mençuri. Por e gjithë kjo nuk do të thotë që ju jeni një person serioz . Përkundrazi, zgjuarsia juaj mund të ndriçojë edhe vendet më të zymta.

 

Të dy gishtërinjtë e mëdhenj bashkë

Ju jeni dikush që beson se djalli qëndron në detaje . Ju jeni një  perfeksionist dhe prisni të njëjtin nivel të përkushtimit dhe përqendrimit nga të tjerët. Udhëheqja vjen natyrshëm tek ju, dhe ju gjithmonë udhëheqni me shembull. Por kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni të vëmendshëm për nevojat dhe rrethanat e njerëzve të tjerë.

Ju gjithmonë dëgjoni mendimin e njerëzve të tjerë dhe përpiqeni të kuptoni këndvështrimin e tyre përpara se të merrni një vendim. Sinqeriteti, ndershmëria dhe sinqeriteti juaj ndonjëherë mund të jenë çarmatuese për disa njerëz, por këto janë të njëjtat cilësi që ju dëshirojnë shumë të tjerëve.

Në marrëdhënie, gjithashtu, ju vlerësoni sinqeritetin dhe ndershmërinë , dhe asnjëherë nuk guxoni të flisni mendjen tuaj dhe as nuk e ndaloni të dashurin tuaj të veprojë kështu.

 

Gishti i madh djathtas në majë

Nëse jeni dikush që preferon të mbani gishtin e djathtë në majë të të majtës ndërsa kapni gishtat, atëherë ju jeni një person me një  tregues të lartë emocional . Ju jeni në gjendje të kuptoni se çfarë po ndjen një person edhe kur ata mund të përpiqen të fshehin emocionet e tyre të vërteta. Kjo aftësi unike lehtëson që të tjerët të hapen para jush.

Kjo aftësi gjithashtu ju ofron një perspektivë që të tjerët nuk mund ta shohin, duke ju ndihmuar të mendoni jashtë kutisë dhe duke ju mundësuar të merrni vendime të sakta. Megjithëse marrja e vendimeve pasi të keni peshuar emocionalisht të gjitha aspektet e tjera, ndonjëherë ju duhet kohë. Aftësia juaj për të kuptuar emocione të thella dhe për të siguruar ngrohtësi i tërheq njerëzit drejt jush.

Në marrëdhënie, ju i kuptoni ndjenjat e pashprehura të partnerit tuaj. Ju kurrë nuk do të keni probleme për të ushqyer të gjitha nevojat e tyre emocionale./old.apel.media