Meghan dhe Harry do të humbasin momentin historik të familjes mbretërore pas sulmeve të tyre shpërthyese

Buckingham Palace ka zbuluar planet për kurorëzimin e mbretit Charles, i cili do të zhvillohet nga e shtuna më 6 maj deri të hënën më 8 maj. Meghan Markle dhe Princi Harry duket se do të humbasin një ...
Meghan dhe Harry do të humbasin momentin historik të familjes mbretërore pas sulmeve të tyre shpërthyese
Foto: Meghan dhe Harry do të humbasin momentin historik të familjes mbretërore pas sulmeve të tyre shpërthyese

Buckingham Palace ka zbuluar planet për kurorëzimin e mbretit Charles, i cili do të zhvillohet nga e shtuna më 6 maj deri të hënën më 8 maj.

Meghan Markle dhe Princi Harry duket se do të humbasin një moment historik në Kurorëzimin e Mbretit Charles III pas sulmeve të tyre të fundit ndaj familjes mbretërore.

Më herët, këtë muaj Princi Harry tha se nuk ishte i sigurt nëse ai dhe Meghan Markle do të merrnin pjesë në kurorëzimin.

Gjatë një interviste me Tom Bradby të ITV-së përpara publikimit të autobiografisë së tij Spare, Princi Harry u pyet nëse do të ishte i pranishëm në kurorëzimin e babait të tij. Prezantuesi pyeti: “Nëse jeni të ftuar në kurorëzimin, do të vini?”

Meghan Markle dhe Princi Harry dhanë dorëheqjen si anëtarë të familjes mbretërore në vitin 2020
Meghan Markle dhe Princi Harry dhanë dorëheqjen si anëtarë të familjes mbretërore në vitin 2020

Princi Harry u përgjigj: “Ka shumë gjëra që mund të ndodhin nga tani në atë kohë.”

Ai vazhdoi: “Por, dera është gjithmonë e hapur. Topi është në fushën e tyre.

“Ka shumë për të diskutuar dhe unë me të vërtetë shpresoj se ata janë të gatshëm të ulen dhe të bisedojnë për këtë.”

Princi Harry dhe Princi William mendohet se nuk po flasin pas publikimit të autobiografisë shpërthyese të Dukës së Sussex, e cila përmbante pretendime të shumta dëmtuese kundër Princit William.

Në një deklaratë që përshkruan kurorëzimin, Pallati Buckingham tha: “Kurorëzimi do të pasqyrojë rolin e monarkut sot dhe do të shikojë drejt së ardhmes, duke qenë i rrënjosur në traditat e vjetra dhe madhështinë”.

Megjithatë, Meghan dhe Harry nuk ka gjasa të jenë pjesë e formacionit mbretëror në ballkonin e Pallatit Buckingham pas shërbimit të kurorëzimit.