Më mirë një gënjeshtër e lezetshme standard, sesa një e vërtetë që të trondit

Nga Dritan Kanapari

Kur u flet njerëzve për disa të vërteta për të cilat janë bërë shumë hetime, dokumentare nga gazetarë dhe profesionistë të fushave që janë njerëz të lirë… shumica, janë të prirur tu besojnë versionit zyrtar edhe kur qeveritë thurin komplote dhe mashtrojnë turpshëm nëpërmjet mediave main streem, (si psh vrasja e Kenedit, 11 shtatori, Ufot, kurat mjekësore aleternative, shijat kimike që leshojn avionët, holokausti, shkuarja në hënë, teoria Darvinit etj) për të ardhur në vitin 2020 me PLANdeminë.!

Një gazetar i lirë perendimor, tregon një histori të bukur personale për ta ilustruar këtë mesele.

Kisha qenin e sëmurë, e çova tek veterineri me i mirë. I bëri grafinë dhe doli me një tumor të madh në mëlçi. I kërkova që ta operonte qenin. Veterineri tha se do harxhosh lekët kot, ngase nuk ka shpëtim. Unë ngula këmbë dhe pagova 1400 dollarë për operacionin. Pasi e operova, fillova ti jap “kërc peshkaqeni” me ushqimin. Mbas 2 vitesh, shkova ti heq një dhëmb po tek ai veteriner. Kur pa kartelën, nuk u besonte syve që qeni ishte ende gjallë. I bëri një grafi dhe pa se xhelatina e “kërcit të peshkaqenit” i kishte tharë të gjitha metaztazat në mënyrë të pabesueshme. Filloi të më pyesë dhe ashtu i entuziazmuar më tha se do të bënte disa kërkime në internet dhe do ta merrte me seriozitet të madh këtë rezultat magjik.

Kur shkova mbas një jave, për ta pyetur se çfar kishte arritur…… e di si më tha mjeku?

“EHE, UNË HYRA NË INTERNET DHE PASHË SE NUK ISHTE GJË AJO PUNA E “KËRCIT TE PESHKAQENIT, NUK ËSHTË E BESUESHME”

Qeni ishte aty.. rezultati para syve dhe prap nuk donte ta besonte se ka mundësi të mëdha që kurat alternative shërojnë tumorët…!

Këtyre lloje të njerëzve, duhet tu ndryshosh kokën. Është e pamundur ti bindësh…!!