Me destinacion Durrësin, bllokohen 70 mijë euro të padeklaruara në portin e Brindizit

70 mijë euro të padeklaruar u zbuluan nga personeli nga Agjencia Doganore dhe Guardia di Finanza në portin Brindiza brenda një porte kurth në shkallët e hyrjes së një autobusi udhëtimi.

Automjeti po nisej për në Durrës ndërkohë që shoferi u ndalua për këto para të padeklaruara.

Kujtojmë se shuma e padeklaruar në pikat kufitare është deri në 10 mijë euro.