Me 27 kg drogë në makinë-Arrestohen dy shqiptarë në Maqedoninë e Veriut  

Policia e Maqedonisë së Veriut ka arrestuar  dy shqiptarë në zonën e Ohrit. Sipas Mediave vendase të arrestuarit janë 43-vjeçari M.V dhe T.M 36 vjeç. Policia gjatë kontrollit, mësohet se  ka gjetur dh...

Policia e Maqedonisë së Veriut ka arrestuar  dy shqiptarë në zonën e Ohrit. Sipas Mediave vendase të arrestuarit janë 43-vjeçari M.V dhe T.M 36 vjeç.

Policia gjatë kontrollit, mësohet se  ka gjetur dhe konfiskuar 27 kilogram marijuanë. Këtë sasi dy shqiptarët e mbanin të fshehur në makinën me të cilën po lëviznin.

Ndërkohë që mësohet se pas arrestimit ata janë çuar drejt paraburgimit./old.apel.media