“Mbylle gojën kur flas unë”/ Debat i ashpër në studio mes Artan Hoxhës dhe zëdhënësit të fushatës së Belerit

Gazetari Artan Hoxha është përfshirë në një debat me zëdhënësin e fushatës së Belerit. Artan Hoxha: Po të mos ishte ky Ramë, ai Fredi Beleri nuk do kandidonte për 100 vjet aty. Mbylle gojën kur flas u...
“Mbylle gojën kur flas unë”/ Debat i ashpër në studio mes Artan Hoxhës dhe zëdhënësit të fushatës së Belerit
Foto: “Mbylle gojën kur flas unë”/ Debat i ashpër në studio mes Artan Hoxhës dhe zëdhënësit të fushatës së Belerit

Gazetari Artan Hoxha është përfshirë në një debat me zëdhënësin e fushatës së Belerit.

Artan Hoxha: Po të mos ishte ky Ramë, ai Fredi Beleri nuk do kandidonte për 100 vjet aty. Mbylle gojën kur flas unë, ai ka djeg flamurin e republikës së Shqipërisë. Mbylle gojën


Skerdjan Dhuli: O zotëri me kë po flet? Të kam duruar deri në fund. 

Skerdjan Dhuli: Unë nuk trembem nga ty

Artan Hoxha: E di që nuk trembesh, mbylle gojën, ua kam mbyllur Sali Berishës dhe Edi Ramën, e jo më ty.

Skerdjan Dhuli: I kam duart e pastra

Artan Hoxha: Nëse i ke të pastra, mos i bëj pis. Më fole qëpar, nuk të ndërpreva