Mbretëria e Bashkuar regjistron 19,875 raste të reja COVID-19, 341 vdekje

U.S. Army Spc. Reagan Long, a horizontal construction engineer assigned to the 827th Engineer Company, 204th Engineering Battalion, 53rd Troop Command, New York Army National Guard, alongside Pfc. Naomi Velez, a horizontal construction engineer assigned to the 152nd Engineer Support Company, 42nd Infantry Division, register people at a COVID-19 Mobile Testing Center in Glenn Island Park, New Rochelle, Mar. 14, 2020. Members of the Army and Air National Guard from across several states have been activated under Operation COVID-19 to support federal, state and local efforts. (U.S. Army National Guard photo by Sgt. Amouris Coss)

Mbretëria e Bashkuar regjistroi 19,875 raste të reja COVID-19 të Shtunën dhe 341 vdekje të njerëzve që ishin testuar pozitivë për virusin brenda 28 ditëve, treguan të dhënat zyrtare.

Të dy shifrat shënuan një rënie nga të dhënat e së Premtes që treguan një rritje ditore në rastet e 20,252 rasteve dhe 511 vdekjeve./ Përktheu Apel.Media