Mblidhet Komisioni Hetimor për shkarkimin e Ilir Metës

Komisioni Hetimor pritet që të mblidhet gjatë ditës së sotme për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Sipas informacioneve zyrtare, mbledhja do të zhvillohet në orën 11:00.

Në rendin e ditës do të diskutohet për administrimin e opinionit paraprak dhe final të ardhur nga Komisioni i Venecias dhe njoftimi i informacionit të ardhur nga Presidenti i Republikës./apel.media