Mashtroi greken se do t’i investonte paratë e saj në kriptovaluta, e pëson keq shqiptari në Greqi

Një shqiptar është arrestuar në Selanik të Greqisë, pasi akuzohet për mashtrim.
Mashtroi greken se do t’i investonte paratë e saj në kriptovaluta, e pëson keq shqiptari në Greqi

Një shqiptar është arrestuar në Selanik të Greqisë, pasi akuzohet për mashtrim.

Policia greke ka njoftuar se shqiptari ka mashtruar gruan 55-vjeçare të cilën e ka bindur t’i jepte 98,528 euro për një investim të pretenduar.

 55-vjeçarja besonte se 33-vjeçari do t’i investonte paratë e saj në kriptovaluta dhe ia depoziton në llogarinë e tij.

Dosja përkatëse do t’i kalojë Prokurorisë së Shkallës së Parë Selanik.