Martohet në fshehtësi Cristiano Ronaldo/ Ndryshon testamentin e tij

Së fundmi mediat e huaja kanë raportuar se Cristiano Ronaldo, futbollisti i famshëm tashmë pjesë e skudres së Juventusit, është martuar në fshehtësi me partnerën e tij, Georgina Rodriguez.

Sipas revistës ‘Novella 2000’, ata janë martuar në fshehtësi në Marok.

Thuhet se ceremonia ishte shumë private, pasi ata kishin ftuar vetëm të afërmit dhe miqtë  e ngushtë të tyre.

Burimet pranë çiftit shtojnë se Ronaldo ka bërë edhe disa  ndryshime në testament, që martesa e tij të jetë e mbrojtur nëse përfundon në ndarje./ apel.media