LSI-ja emërohet zyrtarisht “Partia e Lirisë”, Gjykata e Tiranës rregjistron ndryshimin

Regjistrohet zyrtarisht emri i ri “Partia e Lirisë”. Gjykata e Tiranës ka regjistruar ndryshimin e emrit nga Lëvizja Socialiste Integrim në Partinë e Lirisë.

Po kështu me vendim të gjykatës, janë regjistruar edhe ndryshimet në strukturat drejtuese duke njohur zyrtarisht si kryetar ish-presidentin Ilir Meta dhe zv/kryetar, Agim Neshon.

Pas vendimit të gjykatës, pritet që ndryshimet t’i përcillen edhe Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, si subjekt i interesuar.