Londër: Shkuan të grabisnin shtëpinë me kanabis, prangosen 3 shqiptarë

Tre shqiptarë janë arrestuar pasi kanë tentuar të sulmojnë një shtëpi në veri të Londrës, duke përdorur hanxharë. Shtëpia në fjalë ishte shndërruar në një depo të sofistikuar të drogave nga kriminelët rumunë.

Azen Dajci, 26 vjeç, mori pjesë në bastisje së bashku me Fabion Kuçin, 27 vjeç, dhe Ardi Shetën, 18 vjeç

Në nëntor të vitit 2018, Sunday Express publikoi foto të bandës Hellbanianz, të cilët shfaqeshin me para,makina, armë dhe kanabis./apel.media