Lëkundje tërmeti në jug të Shqipërisë

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Jug të Shqipërisë rreth orës 16:00.

Tërmeti ka qenë 14 kilometra larg Gjirokastrës. Magnituda ishte 3.7 e shkallës Rihter, ndërsa tërmeti ja rënë në një thellësi 2 kilometra nën tokë.

Nga lëkundjet sizmike nuk ka persona të lënduar dhe as raportime për dëme materiale.