LAJMI I FUNDIT/ Agron Shehaj në selinë blu, verifikon firmat e delegatëve për thirrjen e Kuvendit

Deputeti I PD Agron Shehaj ka mbërritur në selinë blu për verifikimin e firmave të delegatëve për qarkun e Tiranës.

Shehaj do të verifikojë firmat e delegatëve të njësisë Nr.5.  Po ashtu ai do të verifikojë dhe firmat e delegatëve të zonës 7.