Laert Haxhiu porositës dhe organizator i vrasjeve/ Greqia refuzoi ekstradimin, Rrumbullaku: Do ia arrijmë pavarësisht problemeve ligjore

Drejtori i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku, ka deklaruar se Laert Haxhiu ishte organizator dhe porositës i vrasjeve të zbërthyera pas dëshmisë së të penduarit të drejtësisë Artan Tafani.

“Lidhur me aktivitetin kriminal të Laert Haxhiut, ishte porositës dhe organizator, policia ka organizuar një sërë operacionesh, u bë e mundur kapja e tij nga policia greke, Krimet i ka bërë për qëllime përfitimi”, tha Rrumbullaku.

I pyetur për vendimin e gjykatës greke për refuzimin e ekstradimit të Laert Haxhiut, ai u përgjigj: “Besoj se do arrijmë pavarësisht problemeve ligjore që kemi mes dy vendeve.”