Kuvendi miraton dy anëtarët e Gjykatës Kushtetuese/ Ja kush janë emrat

Në seancën plenare të ditës së sotme, Kuvendi ka votuar për dy anëtarët e Gjykatës Kushtetuese.

Deputetët kanë votuar me 105 vota pro dhe 2 kundër për Elsa Toskën si anëtarë te Gjykatës Kushtetuese.

Ndërsa për kandidaten Fjona Papajorgji është votuar me 105 vota pro, 3 kundër dhe 8 abstenim.

Në përfundim të votimit, Elsa Toska është shpallur fituese për anëtare të Kushtetueses./apel.media