Kuvendi i Kosovës zgjedh kryetarin, ja kush janë nënkryetarët

Parlamenti i Kosovës ka zhvilluar një seancë të jashtëzakonshme, ndonëse pa konstituim ende të qeverisë. Deri më tani nuk ka pasur një marrëveshje mes dy forcave me numrin më të madh të votave VV-LKD,...

Parlamenti i Kosovës ka zhvilluar një seancë të jashtëzakonshme, ndonëse pa konstituim ende të qeverisë.

Deri më tani nuk ka pasur një marrëveshje mes dy forcave me numrin më të madh të votave VV-LKD, por një pjesë e deputetëve janë betuar.

Gjatë seancës, Albin Kurti, propozoi që kryetar i Kuvendit të jetë deputeti Glauk Konjufca, i cili u zgjidh me shumicë votash.

Nënkryetarë të Kuvendit të Kosovës janë zgjedhur tre deputetë: Arbërie Nagavci, Fikrim Damka dhe Sllavko Simic./old.apel.media