Kur politika frymëzon ”perla humori”- Fotot e mëposhtme do t’ju bëjnë të mbani barkun me dorë

Politika në Shqipëri, ndër të tjera frymëzon edhe humor. Mjafton të kesh pak sy të stërvitur si dhe një dozë ironie, për të bërë humor me politikën shqiptare, si dhe me aktorët e saj.

Ata që bëjnë meme në rrjetet sociale, kanë arritur të krijojnë “ perla”, falë gjendjes së politikës dhe politikanëve shqiptarë.

Për më tepër ju ftojmë të shihni fotot në vijim./apel.media