Kumbaro: Turizmi në vend është i shtrirë nga veriu deri në jug

Ministrja e Turizmit Mirela Kumbaro, tha ne nje emisjon televiziv se turizmi në vend është i shtrirë nga veriu deri në jug.

“Komente që bëhen në rrjet pa asnjë sondazh shifër, metodologji apo sistem. Facebook sokaku i madh i muhabeteve dhe unë nuk kam asnjë problem me këtë, unë i quaj muhabete. Unë flas për të dhënë që vijnë nga hoteliere.

Edhe kjo është pjesë e fenomeni të tregut të lirë, shteti nuk kontrollon çmimet por abuzimet. Kam qenë vetë në terren për të parë dhe verifikuar abuzimet. Ato që janë me emër dhe mbiemer ndiqen nga kontrolli i hetimit” tha ajo në “Kjo Javë”.