Krishtlindje në teatër, aktiviteti që do bëjë bashkë aktorët e njohur

Teatri Kombëtar sjell magjinë e festave! Në virgjilje të Krishtlindjeve, e cila kremtohet në mbarë botën, sot, më datë 24 dhjetor, është organizuar një aktivitet me artistë të njohur të teatrit. Artis...

Teatri Kombëtar sjell magjinë e festave!

Në virgjilje të Krishtlindjeve, e cila kremtohet në mbarë botën, sot, më datë 24 dhjetor, është organizuar një aktivitet me artistë të njohur të teatrit.

Artistët që do të marrin pjesë në këtë festë të fundvitit për Teatrin janë aktorët e mirënjohur, si Justina Aliaj, Neritan Liçaj. Robert Budina, Romir Zalla, Raimonda Shundi, Adriana Tolka, Juli Emiri dhe Gentian Gaba.

Ndërsa Fatmira Nikolli si kronikan të historikut dhe ndërtesës ekzistuese mbështetur kryesisht në atë çka ka shkruar studiuesi Aurel Plasari./old.apel.media