Komiteti i Ekspertëve: Nuk ndryshojnë masat anti-Covid

Komiteti Teknik i Ekspertëve u mblodh këtë të enjte dhe gjatë një konference për mediat bëri me dije se incidenca javore është rritur.

Komiteti Teknik i Ekspertëve bëri me dije se niveli i masave mbrojtëse sot për sot është në përputhje me zhvillimet epidemiologjike në vend duke lënë në fuqi masat që janë tani.

“Komiteti Teknik i Ekspertëve mendon se niveli i masave mbrojtëse sot për sot është në përputhje me zhvillimet epidemiologjike në vend dhe sot për sot nuk do të ketë ndryshime”, tha zv/ministrja Mira Rakacolli.