Komisioni Europian publikon të dhënat/ Ekonomia ruse është në rrënim

“Ekonomia ruse është në rrënim”:- lajmin e ka shperndare faqja zyrtare e Komisionit Europian, e cila publikoi grafiket mbi indikatoret makro-ekonomike, te Rusise.

Komisionit Europian njofton:”Ne kemi shkëputur tre të katërtat e sektorit bankar të Rusisë nga tregjet ndërkombëtare, afro 1000 kompani ndërkombëtare janë larguar nga territori, importet dhe eksportet janë ulur dhe prodhimi i makinave ka rënë me 75% krahasuar me vitin e kaluar”.

Sanksionet janë thelbësore për të parandaluar aftësinë e Rusisë për të zhvilluar luftë. Është Kremlini ai që e ka vënë ekonominë ruse në rrugën e harresës.

Sanksionet tona po funksionojnë. Dhe ata janë këtu për të qëndruar. Shikoni #EUDataCrunch tonë që vë në qendër të vëmendjes efektivitetin e sanksioneve kundër Rusisë, përfundon njoftimi KE.