Këto janë shenjat e zodiakut që nuk ngopen kurrë në shtrat

Virgjëresha Të lindurit në shenjën e Virgjëreshës shpesh janë të lidhur me idenë e pafajsisë dhe dlirësisë. Mirëpo pak veta e dinë që ata mund të transformohen në “kafshë poshtë çarçafëve. Poshtë fyty...

Virgjëresha

Të lindurit në shenjën e Virgjëreshës shpesh janë të lidhur me idenë e pafajsisë dhe dlirësisë. Mirëpo pak veta e dinë që ata mund të transformohen në “kafshë poshtë çarçafëve. Poshtë fytyrës së tyre ëngjëllore fshihen disa ide shumë perverse dhe djallëzore.

Akrepi

Ata nuk janë dhe aq të mbyllur kur bie fjala tek jeta seksuale. Nuk kanë frikë të kërkojnë atë që duan. Një Akrep ka nevojë për shumë vëmendje në momentet intime, kjo pasi i shërben për të mbuluar nevojat e brendshme shpirtërore.

Ujori

Një ujor është shumë i butë kur bie fjala te marrëdhëniet intime. Gjithsesi ata nuk para janë të aftë për të folur në lidhje me çështje të tilla, por kur i vjen rasti nuk e humbin mundësinë për të kërkuar atë që duan në shtrat./ old.apel.media