Këshilla për ta ruajtur baterinë e telefonit

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj erdhi dhe për ti ndihmuar përdoruesve të telefonave të zgjuar që perballen me vështirësit e sajë, ne kemi për ju këshilla që ju dihmojnë rreth kësaj situate, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj filloi më 20 janar dhe do të zgjasë deri më 26 janar 2020, dhe është një kampanjë nacionale e cila ndihmon njerëzit me mbështetjet financiare.

Telefonat e zgjuar po avancohen dita ditës por për fat të keq kohëzgjatja e baterisë është duke u zvogëluar. Rreth 59% e njerëzve të anketuar në YouGov që kohëzgjatja e baterisë në telefonat e zgjuar është shumë me rëndësi.

Por sa e lehtë është që ta mundësojmë kohëzgjatjen e baterisë në telefonin tuaj?

Ekspertët e telefonave tregojnë se si të ruajmë energjinë në telefonit:

Analizoni përdorimin e baterisë

Minimizoni njoftimet

Shkyçu kur është e nevojshme

Rregulloni cilësitë në telefonin tuaj

Aktivizo modalitetin në fuqi të ulët

Është një ndryshim i vogël që bënë një diferencë të madhe