Këmbimi valutor/ Me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot, më 10 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.9 lekë dhe shitet me 97 lekë.

Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.4 lekë, ndërsa në shitje me 110.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.9 lekë dhe shitet me 121.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.1 lekë, ndërsa në shitje me 72.1 lekë.