Këmbimi valutor, ja me sa shiten dhe blihen monedhat e juaja sot

Këmbimi valutor, ja me sa shiten dhe blihen monedhat e juaja sot

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar do blihet me 93 lekë dhe do shitet me 93.9 lekë.

 
Monedha evropiane euro do blihet me 100.1 lekë dhe do shitet me 100.9 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.1 lekë dhe do shitet me 103.1 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 116.3 lekë dhe do shitet me 117.3 lek.