Këmbimi valutor, ja me sa shiten dhe blihen monedhat e juaja

Këmbimi valutor, ja me sa shiten dhe blihen monedhat e juaja

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e mërkurë, 8 Maj), një dollar amerikan do blihet me 93.2 lekë dhe do shitet me 94.2 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 100.3 lekë dhe do shitet me 101 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 102.3 lekë dhe do shitet me 103.3 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 116.2 lekë dhe do shitet me 117.2 lekë.