Këmbimi valutor, 9 Shkurt 2024

Këmbimi valutor, 9 Shkurt 2024

Në tregun e këmbimi valutor sot euro do blihet me 103.7 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë,

Një dollar amerikan do blihet me 96.2 lekë dhe do shitet me 97.2 lekë.

 
Franga zvicerane do blihet me 109.6 lekë dhe do shitet me 110.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 121 lekë dhe do shitet me 121.8 lekë.