Këmbimi valutor 9 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94 lekë dhe do shitet me 95 lekë. Monedha evropiane euro do blihet me 101.4 lekë dhe do shitet me 102.3 lekë, ndërsa franga zvicerane d...
Këmbimi valutor 9 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja
Foto: Këmbimi valutor 9 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94 lekë dhe do shitet me 95 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101.4 lekë dhe do shitet me 102.3 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.1 lekë dhe do shitet me 108.1.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 118 lekë dhe do të shitet me 119 lekë.