Këmbimi valutor 28 nëntor/ Ja me sa blihen e shiten monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 93.4 lekë dhe do shitet me 94.6 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 102.3 lekë dhe do shitet me 103.3 l...
Këmbimi valutor 28 nëntor/ Ja me sa blihen e shiten monedhat e huaja
Foto: Këmbimi valutor 28 nëntor/ Ja me sa blihen e shiten monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 93.4 lekë dhe do shitet me 94.6 lekë. Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 102.3 lekë dhe do shitet me 103.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 105.4 lekë dhe do shitet me 106.7 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.3 lekë dhe do shitet me 118.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: