Këmbimi valutor 23 shtator/ Ja me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.2 lekë dhe do shitet me 100.2 lekë. Euro do blihet me 105.9 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do b...
Këmbimi valutor 23 shtator/ Ja me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja
Foto: Këmbimi valutor 23 shtator/ Ja me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.2 lekë dhe do shitet me 100.2 lekë.

Euro do blihet me 105.9 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 121 lekë dhe do shitet me 122.2 lekë.