Këmbimi valutor 10 qershor/ Rritet dollari, por çfarë ndodh me monedhat e tjera

Kembimi valutor
Këmbimi valutor 10 qershor/ Rritet dollari, por çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.5 lekë dhe do shitet me 93.7 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100 lekë dhe do shitet me 100.7 lekë.

 
Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.7 lekë dhe do shitet me 104 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.5 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.