Këmbimi valutor 10 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Sot, më 10 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 95.3 lekë. Euro blihet me 101.4 lekë dhe shitet 102.4 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.8 lekë, ...
Këmbimi valutor 10 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja
Foto: Këmbimi valutor 10 dhjetor/ Me sa blihen e shiten sot monedhat e huaja

Sot, më 10 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 94 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Euro blihet me 101.4 lekë dhe shitet 102.4 lekë. Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.8 lekë, ndërsa në shitje me 108.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 119.5 lekë. Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69 lekë, ndërsa në shitje me 70.5 lekë.

Të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: