Kalon vettingun Prokurori i Apelit të Vlorës, Kleanth Zeka

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi për rikonfirmimin në detyrë të Prokurorit të Apelit të Vlorës, Kleanth Zeka.

Prokurori u përball të mërkurën e 20 nëntorit me trupën gjyqësore të përbërë nga Etleda Çiftja, Roland Ilia dhe Firdes Shuli. KPK-ja vendosi se Kleanth Zeka është i përshtatshëm për vijimin e detyrës.

Zeka u vlerësuar për pastërtinë e figurës, pastërtisë dhe profesionalizimin. Prokurori i Apelit të Vlorës mori një raport pozitiv në pastërtinë e figurës së tij, në të gjitha aspektet vlerësuese të KPK-së./apel.media