Kadastra: Paguani taksën e infrastukturës për të marrë certifikatën e pronësisë

Kadastra Shqiptare i bën thirrje qytetarëve të cilëve u ka dalë emri në listat me mëposhtme të paraqiten për të kryer pagesën e taksës të ndikimit në infrastukturë.

Kjo pagesë duhet të kryhet pasi pa faturën përkatëse Kadastra nuk emeton dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë.

Njoftimi:

Janë të lutur, të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e më poshtme, të vijne të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e taksës së ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë.

Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!

Gjithashtu më poshtë do të gjeni edhe listat emërore për subjekte të cilet kanë gati lejen e legalizimit.

Faleminderit për bashkëpunimin!

Subjektet që duhet të paguajnë taksën e ndikimit në infrastrukturë:

TNI-Berat