Kabinat e dëmtuara-OSHEE: Këto janë zonat që kanë mbetur pa energji elektrike

Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar avari në disa linja dhe objekte të OSHEE-së. Duke iu referuar një raporti të orës 08:30, OSHEE bën me dije se në terren  janë  brigadat e sektorit “tension i lartë”, nga ku raportohet, rikthimi në punë të N/St Lezhë (pjesa 10kV), N/St Fier (pjesa 35kV) dhe N/St Laç.

Ndërsa vazhdojnë të mbeten jashtë  funksionit,  linjat 35kV Shijak-Vorë, Shkozet-Kavajë dhe pjesërisht N/Stacionet dhe Fushë Krujë.

Pa energji elektrike janë  gjithashtu edhe zona e  Durrës-it, si  dhe pjesërisht Manza, Vora, Golemi dhe Fushë Kruja”, shkruan OSHEE.

“Kabina të dëmtuara në #Durrës dhe #Laç OSHEE po monitoron me kujdes situatën, duke operuar në kushtet e gatishmërisë dhe skemat tekniko – organizative”, behet me dije teksa jane publikuar keto foto”./ apel.media