“JO GJITHË DRITËHIJET E QELQIT”/ Ekspozita mahnitëse e Joana Dhiamandit me 30 vepra prej xhami deri me 10 korrik në Ministrinë e Kulturës

“Jo gjithëdritëhijet e qelqit” është ekspozita e Joana Dhiamandi me rreth 30 vepra arti të bëra prej qelqi në forma dhe përmasa të ndryshme mirëpret vizitoret pasi hyn në godinën e Ministrisë së Kulturës.

Të ndara në disa mini-seri, dalin dy linja të rëndësishme: pjatat rrethore dhe formatet abstrakte skulpturore i bëjnë njerëzit të admirojnë bukurinë e tyre të papërshkrueshme.

Kjo ekspozitë mirëpret vizitorët sapo të hyjnë në hollin e Ministrisë së Kulturës, do të jetë e hapur nga data 10 qershor deri më 10 korrik 2022.