Java e Modës në Paris: Koleksioni i Georges Hobeika pranverë 2020

Jemi në periudhën e ndërrimit të sezoneve dhe të gjithë mezi presim prezantimet e veshjeve më në modë gjatë pranverës 2020. Është java e modës në Paris dhe po prezantohen pikërisht koleksionet pranverore. Ndër më të veccantët ishte koleksioni i Georges Hobeika.

Në po ju prezantojmë me disa prej veshjeve të stiluara nga Hobeika, që do të bëjnë namin në pranverë: