Ja ku ish-kryeministri Sali Berisha do të mbajë foltoren e tij të radhës

Korça do te jete qyteti radhës ku ish-kryeministri Sali Berisha do të mbajë foltoren e tij.

Lajmi është zbuluar nga nje status i deputetit té Partisë Demokratike, Edmond Spahos, i cili ka ftuar të gjithë demokratët që të marrin pjesë në mbledhje.

“Te nderuar qytetare dhe anetare te PD te Qarkut Korce,Diten e Premte, date 15.10.2021, ora 18.00 ne kinema Milenium ne Korce mbahet Foltorja e z. Sali Berisha me qytetaret dhe antaresine e PD te Qarkut.Jeni te ftuar te merrni pjese.Le te mblidhemi te gjithe per nje PD me te bashkuar, me te forte dhe me te hapur”, shkruan Spaho.