Ja cilat janë trendet e viteve 50 që do të dominojnë këtë vit

Ndodh gjithmonë që moda e viteve që kemi lënë pas të rikthehet vazhdimisht. Mesa duket, moda e viteve ’50 do të ketë një rikthim të fuqishëm. Trendet e këtyre viteve do të marrin një përhapje të madhe...
Ja cilat janë trendet e viteve 50 që do të dominojnë këtë vit
Foto: Ja cilat janë trendet e viteve 50 që do të dominojnë këtë vit

Ndodh gjithmonë që moda e viteve që kemi lënë pas të rikthehet vazhdimisht. Mesa duket, moda e viteve ’50 do të ketë një rikthim të fuqishëm. Trendet e këtyre viteve do të marrin një përhapje të madhe përgjatë 2020-ës, edhe pse do të vijnë me disa ndryshime dhe më të modernizuar. Shumica e trendeve që pamë në pasarelat botërore sezonit gjatë të vjeshtës ishin të frymëzuara nga vitet ’50. Gjithçka që duhet të keni parasysh për t’u dukur sa më mirë me këto trende janë disa rregulla të thjeshta:

-Theksoni belin

-Luani me ngjyra të ndezura

-Investoni në disa perla të mira (nuk dalin kurrë nga moda)./old.apel.media