Ja çfarë do të ndodhë me planetin nëse njerëzit do të zhdukeshin?

A e keni menduar qoftë edhe një moment nëse fundi i botës do të vinte, dhe njerëzit do të zhdukeshin nga faqja e Tokës, çfarë do të ndodhte me planetin?

Sipas një videoje të fundit, e cila ka qarkulluar në mediat sociale, Tokës nuk do t’i nevojitej shumë kohë që të ‘ristartonte’ veten – por procesi do të ishte i tmerrshëm.

Pak orë pas zhdukjes sonë, dritat në të gjithë botën do të ndaleshin.

Të vetmet prova të ekzistencës sonë do të ishin gjërat që i kemi bërë prej guri, si për shembull piramidat në Egjipt, Muri i Madh i Kinës dhe Mount Rushmore. Por në qytete do të rendmin kafshët e egra dhe banesat do të prisheshin përgjithmonë. Ndërsa klima do të përkeqësohej ndërsa yje e meteorët do të binin në tokë./Apel.Media