Ish drejtori TVSH, Thoma Gëllçi arrestohet nga Spak

“Korrupsion në tendera”, eshte akuza qe Prokuroria e Posaçme, SPAK, ka adresuar ndaj ish- drejtorin e RTSH-së, Thoma Gëllçi dhe 3 punonjësve të tjerë të televizionit. Ky i fundit eshte ndaluar mësohet nga mediat.

Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion ka lëshuar urdhër arrestin për Thoma Gëllçin dhe tre gazetarë të TVSH, duke e akuzuar për korrupsion.