Ilustrime- Çfarë po i bëjnë rrjetet sociale marrëdhënieve ndërnjerëzore

Prej kohësh rrjetet sociale dhe interneti kanë hyrë në jetët tona duke i tjetërsuar këto të fundit. Jeta e dyzuar mes dimensionit të reales dhe virtuales duket se është kthyer në një të vërtetë trondi...

Prej kohësh rrjetet sociale dhe interneti kanë hyrë në jetët tona duke i tjetërsuar këto të fundit. Jeta e dyzuar mes dimensionit të reales dhe virtuales duket se është kthyer në një të vërtetë tronditëse për të gjithë banorët.

Përmes disa ilustrimeve është shpjeguar edhe se si këto të fundit kanë vrarë jetën personale dhe marrëdhëniet e afërta ndër njerëzore duke larguar njerëzit nga personat që kanë afër. Në këto foto shprehet qarë drama e komunikimit e cila i ka rrënjët edhe në varësinë që krijojnë njerëzit nga rrjetet sociale./ old.apel.media