“Ik kontrollo sytë dhe…”, Fjoralba Ponari i kthehet ndjekësit

Prezantuesja e njohur Fjoralba Ponari në një bisedë virtuale me ndjekësit e saj në rrjetin social Instagram i është përgjigjur ndjekësit që i shkruante, “në sytë e tu e sho të ardhmen time”.

Moderatorja nuk ia ka kursyer një përgjigje, teksa i ka thënë të kontrollojë sytë ose mendjen.

“Ik kontrollo sytë dhe mendjen, se të paktën njëra nga të dyja po të bën numra”, ka shkruar ajo.

‘Në sytë e tu shikoj të ardhmen time’, Fjoralba